Plezier switcht van MVV naar VVV

Tom Plezier (links) in actie voor MVV. Afbeelding: Pro Shots -Paul Roling

Linksback Tom Plezier traint de komende dagen mee bij VVV. Opmerkelijk: de verdediger werd recent getest door MVV en mag het nu op een hoger niveau in Venlo proberen.

Plezier is pas 23 jaar, maar heeft al de nodige clubs versleten. ADO (jeugd), Swansea, Quick, NEC en NAC (onder 21). De linksback is momenteel transfervrij en heeft volgens zijn zaakwaarnemer Romeo Castelen een goede indruk gemaakt tijdens MVV - ADO, een oefenwedstrijd waarin Plezier speeltijd kreeg. Een aanbieding kreeg Plezier in Maastricht echter niet. Castelen: ,,De interesse komt van beide kanten. Van VVV en de speler dus. Hij is een interessante jongen, creatief. In deze onzekere coronatijd zie je vaak dat dit soort jongens een kans krijgt. We gaan het zien.”

Door onze verslaggever

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen