Eethuis verhuist naar Geleense Markt

De nieuwe locatie van Eethuis Saté Indonesia biedt meer ruimte voor gasten. Afbeelding: Eethuis Saté Indonesia

Eethuis Sate Indonesia is binnen het Geleense centrum verhuisd. De reeks horecaondernemers die ervoor kiest zich centraler te vestigen groeit daarmee.

Het eethuis was eerst gevestigd aan de Rijksweg Noord in Geleen. Volgens de ondernemer had hij daar plek voor slechts dertig gasten en door corona zelfs maar voor twaalf. Op de nieuwe plek, Markt 90, kan hij 45 gasten binnen kwijt en twintig op het terras. Zodra er geen maatregelen wegens het coronavirus meer nodig zijn, kan hij zelfs 70 gasten binnen ontvangen. Onlangs verkaste ook al restaurant Battice vanaf de Rijksweg-Centrum naar de Raadhuisstraat, waar rond het oude raadhuis een nieuw horecaplein moet gaan ontstaan.

Lees ook: Oog horeca valt op Geleense Raadhuisstraat

Door Erwin Schmidt

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Sittard-Geleen