Fietser ernstig gewond na val, traumahelikopter opgeroepen

De hulpdiensten verlenen eerste hulp aan het slachtoffer. Afbeelding: WeertdeGekste

Een fietser is vrijdagmiddag in Panningen zwaargewond geraakt na een valpartij. De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

De hulpdiensten werden omstreeks half twee gealarmeerd voor het ongeval op de Egchelseweg, meldt de lokale site WeertdeGekste. Het is nog onduidelijk of andere voertuigen bij het ongeluk betrokken waren.

De fietser had een ernstige hoofdwond opgelopen. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is hij per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis van Nijmegen.

De politie tast nog in het duister met betrekking tot de oorzaak van het ongeval. De Egchelseweg is vanwege het politieonderzoek in beide rijrichtingen tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Peel en Maas