Twee gewonden bij vechtpartij in café

Afbeelding: Track’88

Bij een caféruzie in de Kasperenstraat in Kerkrade-West zijn vrijdagnacht twee cafébezoekers gewond geraakt. Eén van hen heeft ernstig hoofdletsel opgelopen. Dat heeft een woordvoerder van de politie zaterdagochtend bevestigd.

De politie vermoedt dat de ruzie zich rond half drie op straat heeft afgespeeld, maar zeker is dat nog niet. Ze tast in het duister over de precieze toedracht en aanleiding van het conflict. De politie roept getuigen op zich te melden en eventuele camerabeelden van het incident beschikbaar te stellen. Er is nog niemand aangehouden. Wel is de afdeling Forensische Opsporing aanwezig geweest om eventuele sporen veilig te stellen. Het café en het terras, dat afgesloten is geweest voor politieonderzoek, is zaterdagmorgen rond half elf weer vrijgegeven. De politie is gestart met een buurtonderzoek.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Kerkrade