Bijna 1,3 miljoen mensen zagen Verstappen derde worden

© Hollandse Hoogte / AFP

Bijna 1,3 miljoen mensen zagen zondagmiddag via Ziggo hoe Max Verstappen op het Circuit van Spa-Francorchamps op de derde plek eindige.

Redactie

De Brit Lewis Hamilton ging er met de winst vandoor. Daarmee was de Formule 1 zondag het best bekeken programma na het NOS Journaal van acht uur en Studio Sport, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Lees ook: Geen regen, geen onverwachte zaken: Max Verstappen op podium, maar Mercedes heerst

Het NOS Journaal van acht uur op NPO 1 had ruim 2,1 kijkers en Studio Sport, dat daaraan voorafging op dezelfde zender, had 1,3 miljoen kijkers. Ook SBS6 had zondagavond een van de populairste programma’s. Met Postcode Loterij Miljoenenjacht scoorde de zender ruim 1,1 miljoen kijkers.

Ook de Tour de France werd op de voet gevolgd. Naar de wielerwedstrijd op NPO 1 keken zondag zo’n 1,1 miljoen mensen. De nieuwe spelshow Split Screen met Rolf Wouters op SBS6 behaalde 652.000 kijkers.

    Meer lezen?

    Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

    Ik word abonnee

    Gerelateerde berichten

    Ander Nieuws