Na verdrinkingsdood dochter (5) verliest gezin ook pasgeboren zoon

Bron © AD

Het vijfjarige meisje kon gereanimeerd worden in recreatiedomein De Ster maar overleed later in het ziekenhuis. Afbeelding: Kristof Pieters

Een Belgisch gezin wiens vijfjarige dochtertje drie weken geleden verdronk in een recreatieplas, is nu ook hun pasgeboren zoon verloren. Door de schok van het overlijden traden er complicaties op bij de hoogzwangere moeder. Het zoontje werd geboren, maar stierf vijf dagen later in het ziekenhuis.

Na het verlies van hun vijfjarige dochter heeft het jonge gezin uit Antwerpen ook afscheid moeten nemen van hun zoontje. Het jongetje werd vijf dagen oud.

Volgens de Belgische krant Het Nieuwsblad traden er complicaties op bij de hoogzwangere moeder toen haar dochter overleed na een ongeval in de onbewaakte zwemzone van recreatiedomein De Ster in het Waaslandse Sint-Niklaas.

De familie heeft ondertussen een advocaat aangesproken om hen te helpen in het onderzoek naar de verdrinkingsdood van de dochter.

Door Sander Bral

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →