Video: Man (38) slachtoffer van schietpartij in Sittard

De identiteit van de man die zaterdagavond op de oprit van een woning aan de Bradleystraat gewond werd gevonden is bekendgemaakt. Het gaat om een 38-jarige man. Uit welke plaats hij afkomstig is en over hoe zijn toestand is, wil de politie lopende het onderzoek niets zeggen.

Zaterdagavond rond 23.15 uur meldde een bewoner van de Bradleystraat aan de politie dat er op een oprit een gewonde man zou liggen. De man was nog aanspreekbaar en vertelde agenten dat hij beschoten was.

Lees ook: Man mogelijk neergeschoten op oprit van woning in Sittard

Onderzoek wees uit dat dit inderdaad het geval is geweest. Getuigen vertelden dat ze enkele harde knallen gehoord hebben. De recherche doet onderzoek in de zaak. Zondag heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden.

Door Paul Dolhain

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Sittard-Geleen