Coronatesten bij renners van Jumbo-Visma negatief

Bron © ANP

Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Jumbo-Visma kan met alle renners de laatste week van de Tour de France in. De testen die zondag bij de renners zijn afgenomen, zijn allemaal negatief.

Dat hebben de wielrenners van de Nederlandse ploeg maandag te horen gekregen, zei geletruidrager Primoz Roglic in een interview op de rustdag. „We zijn erg blij dat we hier nog een week kunnen fietsen met z’n allen.”

Lees hier al het nieuws over de Tour de France

De organisatie van de Tour maakt dinsdagochtend de uitslagen bekend van de coronatests die de voorbije twee dagen zijn gehouden bij alle renners en stafleden. Vorige week, na de eerste dag, bleken vier stafleden van vier verschillende ploegen positief. Ook de Tourbaas, Christian Prudhomme, moest voor een week in quarantaine omdat zijn test op het coronavirus een positieve uitslag opleverde. Het is de bedoeling dat Prudhomme dinsdag weer in de koersauto zit.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen