Informatiebijeenkomsten over gebiedsontwikkeling ‘De Gijselaar’ in Amstenrade

Afbeelding: Rob Oostwegel

Gemeente Beekdaelen en Humblé Martens & Willems Architecten houden dinsdag 29 september informatiebijeenkomsten over de stedenbouwkundige plannen voor de gebiedsontwikkeling ‘De Gijselaar’.

Er wordt verteld over de plannen voor de inrichting van de openbare ruimte en de gemeentegrond (grofweg het deel waar de school en het voetbalveld nu liggen). Inwoners en ondernemers van Amstenrade zijn welkom om mee te praten in gemeenschapshuis De Koeteleboet aan De Gijselaar 55. In verband met de richtlijnen van het RIVM zijn er tussen 13.00 en 20.45 uur (steeds beginnend op het hele uur) verschillende tijdsblokken van 45 minuten ingericht, waarop men kan inschrijven. Per blok zijn maximaal 12 personen toegestaan. Elk blok begint met een presentatie over de plannen, daarna is er gelegenheid voor het beantwoorden van vragen.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via: gemeente@beekdaelen.nl, o.v.v. ‘Aanmelding bijeenkomst De Gijselaar’. In de mail dienen ook de naam, telefoonnummer en het gewenste tijdsblok te worden vermeld.

Door de redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →