Tien gewonden, van wie zeven ernstig, bij bizar ongeluk in Duitse Grefrath

Bij een bizar ongeluk in het Duitse Grefrath, over de grens bij Venlo, zijn zaterdag tien gewonden gevallen, van wie zeven ernstig.

Volgens de Duitse politie botste een 37-jarige automobilist uit Nettetal op een kruispunt door nog onbekende oorzaak tegen een vangrail. Daarop knalde zijn auto tegen die van een 64-jarige uit Süchteln. Zij stond met haar auto voor het rode stoplicht. Door de klap botste deze auto vervolgens tegen een 53-jarige motorrijder uit Viersen, die rechts van de auto stond te wachten voor het rood. De auto van de Nettetaler, die zwaargewond raakte, belandde in een veld langs de weg. In zijn auto zaten nog zes mensen. Een vrouwelijke bijrijder (32) werd lichtgewond, de andere vijf liepen zware verwondingen op. De 64-jarige kwam er met lichte verwondingen vanaf, een 36-jarige naast haar in de auto raakte echter zwaargewond. De verwondingen van de motorrijder vielen ook mee, aldus de Duitse politie.

Door Redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →