‘VVV geïnteresseerd in middenvelder Zinédine Machach van Napoli’

Zinédine Machach. Afbeelding: Morocco World News

VVV is volgens diverse Italiaanse voetbalwebsites geïnteresseerd in de Marokkaans/Franse middenvelder Zinédine Machach van Napoli.

VVV zou de aanvallende middenvelder van 24 jaar willen huren van de Italiaanse club. Machach is geboren in Marseille en heeft een Frans en Marokkaans paspoort. Bij de toenmalige Serie B club Carpi heeft Machach nog samengespeeld met Tobias Pachonik, de rechtsback van VVV.

Volgens Italiaanse media aast niet alleen VVV op Machach, maar zou ook Serie B-club Chievo Verona interesse hebben in de Fransman. Technisch manager Stan Valckx van VVV was vorige week nog enkele dagen in Italië in zijn zoektocht naar versterking voor het Venlose middenveld. Valckx zegt met meerdere kandidaten in gesprek te zijn, maar wil niet ingaan op namen.

Beluister hier de nieuwe voetbalpodcast van De Limburger:

Door onze verslaggever

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →