Wilfred Genee volgt Giel Beelen op in ochtendshow Veronica

Afbeelding: ANP

De populaire middagshow van Wilfred Genee verhuist naar de ochtend van Radio Veronica. De presentator is vanaf 2 november iedere maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 09.00 uur te horen op de zender. Daarmee volgt Genee zijn collega Giel Beelen op, die nu de ochtendshow voor zijn rekening neemt.

De Veronica-dj en presentator neemt zijn vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen mee naar het nieuwe tijdslot. Nieuw in de vaste samenstelling is nieuwslezeres Florentien van der Meulen. Helemaal nieuw is zij overigens niet: ze schoof al vaker in de show aan als invaller. Aan de inhoud van Veronica Inside verandert ook niets.

Genee is tevreden met de verhuizing van zijn show. ,,Eind vorig jaar hebben we een week de ochtendshow mogen presenteren en toen is er een klein zaadje bij me geplant dat is uitgegroeid tot liefde voor het tijdslot. Niels en Rick kennen het gevoel als geen ander, zij hebben jarenlang een ochtendshow gepresenteerd. De vroege uren hebben iets magisch. Onderdeel uitmaken van het ochtendritueel van onze luisteraars, daar kijk ik ontzettend naar uit!”

Door Maxime Segers en Gudo Tienhooven

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee