Opnames GTST uit voorzorg stilgelegd na coronabesmetting

De opnames van Goede tijden, slechte tijden zijn deze week uit voorzorg stilgelegd vanwege een coronabesmetting bij een crewlid. Dat laat een woordvoerster van producent EndemolShine weten. © ANP Kippa

De opnames van Goede tijden, slechte tijden zijn deze week uit voorzorg stilgelegd vanwege een coronabesmetting bij een crewlid.

Redactie

Dat laat een woordvoerster van producent EndemolShine weten. Volgens haar zijn er geen andere cast- en crewleden met klachten. ,,De GTST-protocollen hebben succesvol hun werk gedaan: er is snel en adequaat gehandeld en de betreffende collega is direct in quarantaine gegaan en maakt het goed”, aldus EndemolShine.

Lees ook: Babette van Veen over 30 jaar ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’: ‘Op de set werd er in het begin met de knoet gezwaaid’

Na deze week zijn alle werknemers al een weekje vrij vanwege de herfstvakantie. De opnames worden op 19 oktober hervat. Ondanks de kleine vertraging in het opnameschema, zal de kijker er niets van merken.

Begin dit jaar lagen de opnames ook al stil na de uitbraak van de coronacrisis. Met wat aanpassingen op de set konden de makers begin juni weer beginnen.

    Gerelateerde berichten

    Ander Nieuws