Zondag met Lubach vestigt nieuw record met ruim twee miljoen kijkers

Arjen Lubach Afbeelding: ANP

Zondag met Lubach heeft opnieuw een kijkcijferrecord gevestigd. Zondag zaten er 2,09 miljoen mensen voor de buis voor de zesde aflevering van het huidige seizoen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het is de tweede keer dat Lubach boven de twee miljoen uitkomt. De andere keer was begin april toen er 2,08 miljoen mensen keken.

Dankzij Lubach was NPO 3 de best bekeken zender op primetime. NPO 1 startte met een nieuw seizoen Project Rembrandt, waar 1,3 miljoen mensen op afstemden. De nieuwe AVROTROS-serie Vliegende Hollanders was daarna goed voor 886.000 kijkers, een stuk minder dan vorige week toen de serie begon met 1,2 miljoen belangstellenden.

RTL 4 scoorde eveneens boven het miljoen dankzij de start van het nieuwe seizoen van Een tegen 50 (bijna 1,4 miljoen), en ook SBS6 doorbrak de grens van een miljoen met Wie van de drie: 1,2 miljoen.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen