Zondag met Lubach vestigt nieuw record met ruim twee miljoen kijkers

Arjen Lubach 

Arjen Lubach © ANP

Hilversum -

Zondag met Lubach heeft opnieuw een kijkcijferrecord gevestigd. Zondag zaten er 2,09 miljoen mensen voor de buis voor de zesde aflevering van het huidige seizoen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Redactie

Het is de tweede keer dat Lubach boven de twee miljoen uitkomt. De andere keer was begin april toen er 2,08 miljoen mensen keken.

Dankzij Lubach was NPO 3 de best bekeken zender op primetime. NPO 1 startte met een nieuw seizoen Project Rembrandt, waar 1,3 miljoen mensen op afstemden. De nieuwe AVROTROS-serie Vliegende Hollanders was daarna goed voor 886.000 kijkers, een stuk minder dan vorige week toen de serie begon met 1,2 miljoen belangstellenden.

RTL 4 scoorde eveneens boven het miljoen dankzij de start van het nieuwe seizoen van Een tegen 50 (bijna 1,4 miljoen), en ook SBS6 doorbrak de grens van een miljoen met Wie van de drie: 1,2 miljoen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws