Snackfabrikant Mora maakt foutje met kipnuggets en haalt ze terug

 

 © Shutterstock

Mora, de maker van diepvriessnacks, haalt een deel van de Mora Kipnuggets terug, omdat er door een fout een ander product in de verpakking zit. Dat meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

RedactieBron: AD

Door een fout zitten er Mora Kipfingers in de verpakking waar Mora Kipnuggets op staat. Hierdoor staan de allergenen melk en selderij die verwerkt zijn in Mora Kipfingers niet vermeld op de verpakking van de kipnuggets. Dit kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid van mensen met een melk- of selderij-allergie.

Het gaat om kipnuggets met lotcode 0285 die werden verkocht in de supermarkten Vomar, Deen, Plus en Hoogvliet. Als mensen deze lotcode uit de verpakking knippen en opsturen naar Mora, krijgen ze het aankoopbedrag terug. Mensen zonder deze allergieën kunnen deze producten veilig eten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws