Designer Outlet heeft certificaat ‘coronaproof’

Mondkapjes zijn al ettelijke maanden verplicht bij de Designer Outlet in Roermond. Afbeelding: archief De Limburger/Jeroen Kuit

De Designer Outlet Roermond heeft een ‘certificate of assurance’ ontvangen van Bureau Veritas, een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met inspectie en certificatie van de industrie als het gaat om kwaliteit, gezondheid veiligheid en milieu. De certificering betekent dat de Designer Outlet maatregelen heeft genomen om veilig shoppen te verzekeren met het oog op het coronavirus.

Het aantal bezoekers wordt nauwlettend gemonitord. Wachtrijsystemen worden ingezet om de regels voor social distancing te borgen. Verder is er in de gemeenschappelijke ruimtes desinfecterende handzeep en worden openbare ruimtes regelmatig gedesinfecteerd. Mondkapjes zijn verplicht vanaf 13 jaar.

Door Gertie Driessen

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →
Roermond