Zeven finalisten voor Mestreechs Vastelaovendsleedsje 2021 te zien en horen op RTV Maastricht

Afbeelding: UitTipsLimburg

De zeven finalisten die strijden om de titel Mestreechs Vastelaovendsleedsje 2021 zijn op 2 januari vanaf 19.00 uur te zien en te horen op RTV Maastricht en op Facebook.

Dat hebben RTV Maastricht en de organiserende Samewèrkende Mestreechter Vastelaovendsvereiniginge bekendgemaakt.

De opnames zijn inmiddels gemaakt in de Muziekgieterij, meldt directeur François Lenaerts van de Maastrichtse omroep. „Op woensdag 6 januari brengen we nog een compilatie en alles is terug te kijken via onze website.” Van 2 tot en met 8 januari kan dan via sms gestemd worden door eenieder. Op zaterdag 9 januari wordt de winnaar bekendgemaakt via een live tv- en Facebook-uitzending vanuit de studio van de omroep in Centre Céramique. In totaal werden er achttien liedjes ingezonden.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen