Horstenaar Guus Pennings genomineerd voor uitverkiezing Beste Brabantse Marketeer

Guus Pennings. 

Guus Pennings. © Privé-archief Guus Pennings

HORST -

Guus Pennings is genomineerd voor de uitverkiezing van Beste Brabantse Marketeer. De Horstenaar is werkzaam bij als Philips Manager Brand & Sponsorships in Eindhoven. Eerder bekleedde hij een marketingfunctie bij PSV.

Qasim Hakim

De in Heeze woonachtige Pennings was blij verrast toen hij het nieuws kreeg te horen. „Hartstikke leuk. Ik werd een aantal weken geleden gebeld door een oud-collega van PSV. Hij had mij aangeschreven voor de verkiezing Beste Brabantse Marketeer. Ik nam het ter kennisgeving aan, maar vervolgens werd ik gebeld door een mevrouw van de organisatie die mij vertelde dat ik was genomineerd”, vertelt Pennings.

„Het is een organisatie van een aantal bedrijven die de marketingbranche in Brabant promoot. Je merkt dat alle aandacht grotendeels naar de Randstad gaat, maar in Brabant zijn er binnen ons vak veel mooie ontwikkelingen gaande.” Van de 130 kandidaten zijn er tien genomineerden overgebleven, waaronder Pennings dus. „Mooi, maar tegelijkertijd zijn er zoveel awards. Het neemt echter niet weg dat ik er trots op ben.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Horst aan de Maas

Gemeenteberichten