Perr Schuurs in de achtste finales van KNVB-beker tegen AZ

Afbeelding: EPA

Voetballer Perr Schuurs uit Nieuwstadt speelt woensdagavond met Ajax in de achtste finales van de KNVB-beker tegen AZ. De wedstrijd in Alkmaar begint om 21.00 uur.

Zondag won Ajax nog de Klassieker van Feyenoord. Schuurs stond niet in de basis van de ploeg van trainer Erik ten Hag. De Ajax-trainer had net als vorige week donderdag in het nipt gewonnen uitduel tegen FC Twente, een basisplaats ingeruimd voor Jurriën Timber. Perr Schuurs, die een aantal dagen voor de Klassieker zijn contract bij Ajax verlengde, was daardoor naar de bank verwezen. Hij mocht in de tweede helft wel invallen.

Lees ook: Perr Schuurs drie jaar langer bij Ajax

Jochem Kamphuis fluit woensdagavond het bekerduel tussen AZ en Ajax. De 34-jarige scheidsrechter wordt geassisteerd Rens Bluemink en Richard Brondijk.

Rob Dieperink fungeert bij de wedstrijd in de achtste finales de KNVB-beker als vierde official.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Echt-Susteren
  1. De artikels worden geladen...