Jacht op vluchtende inbreker in Maastricht, politie lost waarschuwingsschot

Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

De politie heeft donderdagochtend in Maastricht een waarschuwingsschot gelost na een melding van een inbraak in Maastricht.

Er raakte niemand gewond. De reden waarom het schot werd gelost is nog niet bekend.

Agenten reden rond kwart voor vijf in de ochtend naar de Burgemeester van Oppenstraat na een melding van een inbraak. Daar zagen zij een man in een auto springen en er vandoor rijden.

Na een korte achtervolging botste de auto van de verdachte op het Burgemeestersplein. Daar wist hij te ontkomen in de richting van de Groene Loper.

De politie is op zoek naar de man en heeft een signalement verspreid. Het gaat om een getinte man van rond de 30 jaar oud. Hij heeft kort, zwart haar en droeg op het moment van de inbraak een blauwe gewatteerde jas. Ook zoekt de politie naar een scooter die mogelijk betrokken was. De bestuurder droeg een zwarte jas met een bontkraag. Mensen die meer weten wordt gevraagd met de politie te bellen.

Door Redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →