Ook autobrand in Rothem: is hier sprake van verband met branden elders in de regio?

Van de auto in Meerssen bleef nagenoeg niets over. Afbeelding: Politie

Bewoners van de Klinkenberg in Rothem (Meerssen) zijn in de nacht van zondag 24 op maandag 25 januari opgeschrikt door een autobrand. Van het voertuig bleef weinig over.

Volgens politie Heuvelland moet het incident tussen 23.50 en 00.20 uur hebben plaatsgevonden. De dienders verzoeken getuigen zich te melden en doen daarnaast een beroep op buurtbewoners om eventueel gemaakte camerabeelden met hen te delen.

Lees ook: Politie onderzoekt vier autobranden binnen kwartier in Zuid-Limburg

De brand in Rothem past in de ontwikkelingen van de laatste dagen: in de nacht van vrijdag op zaterdag werden op andere plaatsen in de regio namelijk ook al vier voertuigen in lichterlaaie gezet. Of de zaak in Meerssen verband houdt met de gebeurtenissen in Valkenburg, Oirsbeek, Voerendaal en Heerlen is vooralsnog niet bekend.

Wie informatie heeft over de brand in Rothem en/of de andere plaatsen kan contact opnemen met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Door Redactie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →