Perr Schuurs met Ajax tegen ‘angstgegner’ Willem II

Afbeelding: Pro Shots -Toin Damen

Voetballer Perr Schuurs uit Nieuwstadt speelt donderdag met Ajax tegen Willem II. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om 21.00 uur.

Afgelopen zondag won Ajax nipt van Fortuna Sittard. Schuurs hoorde pas zondagochtend dat hij en niet zijn concurrent Jurriën Timber zou spelen. De afgelopen twee weken zat de speler uit Nieuwstadt op de bank.

Schuurs tekende onlangs een nieuw contract. Hij ligt nu vast tot 2025 en daar is hij blij mee. „Ik heb er nooit over nagedacht om nu al naar het buitenland te gaan. Nee, ik zit heel goed hier.”

Lees ook: Perr Schuurs: ‘Twee jaar hard werken, nu heb ik wat ik wilde’

De vorige uitwedstrijd van Willem II bij Ajax eindigde in een overwinning voor de Tricolores: 0-2. Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in Tilburg in 1-1. Willem II ontsloeg eerder deze week trainer Adrie Koster. Gery Vink zal als trainer op de bank zitten bij de Tilburgers.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Echt-Susteren
  1. De artikels worden geladen...