Perr Schuurs met Ajax tegen FC Utrecht

Voetballer Perr Schuurs uit Nieuwstadt speelt zondagmiddag met Ajax de wedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om 12.15 uur.

Ajax haalde uit de zes wedstrijden in 2021 zestien punten. Alleen tegen PSV werd niet gewonnen. De Amsterdammers kenden echter een roerige week. Eerst werd bekend dat spits Sébastien Haller kan niet in actie komen in het vervolg van de Europa League. De voetballer staat niet op de spelerslijst van de UEFA staat. De fout rond de inschrijving voor de Europa League, ligt bij Ajax zelf.

Lees ook: Perr Schuurs: ‘Twee jaar hard werken, nu heb ik wat ik wilde’

Vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat de Europese voetbalbond UEFA doelman André Onana van Ajax voor een jaar geschorst heeft vanwege een dopingovertreding.

Schuurs tekende onlangs een nieuw contract. Hij ligt nu vast tot 2025 en daar is hij blij mee. „Ik heb er nooit over nagedacht om nu al naar het buitenland te gaan. Nee, ik zit heel goed hier.”

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Echt-Susteren
  1. De artikels worden geladen...