Wandelen met leefbaarheidsregisseur tegen eenzaamheid in Nederweert

Afbeelding: Ing image

Mensen die zich vanwege de lockdown tijdens de coronaperiode eenzaam voelen of een luisterend oor nodig hebben, kunnen contact opnemen met een leefbaarheidsregisseur en met hem of haar een wandeling maken.

De leefbaarheidsregisseur gaat coronaproof een wandeling maken door de eigen omgeving en kan wellicht helpen bij het oplossen van een probleem of luisterend oor bieden.

Lees ook: Kantelpunt: niet coronacijfers, maar noodkreten en druk uit samenleving lijken beleid kabinet te bepalen

Iris van de Ven is de leefbaarheidsregisseur in Ospel(dijk), Budschop en Nederweert-Eind en is bereikbaar onder telefoonnummer: 06-11436332 of per mail.

Voor Nederweert en Leveroy kan contact opgenomen worden met Harold van der Haar op telefoonnummer 06-18115295 of per mail.

Meer informatie is te vinden op de website.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen