Limburgse afdeling Jeugdfonds Cultuur op zoek naar een coördinator

Afbeelding: ING Image

Het Jeugdfonds Cultuur is voor onze provincie op zoek naar een coördinator.

In Limburg wil het Jeugdfonds Cultuur ervoor zorgen dat alle kinderen muziek kunnen maken, kunnen dansen, rappen, breakdancen of films maken. Kortom het fonds wil een extra steun zijn voor die gezinnen, waar dit soort activiteiten financieel niet haalbaar is.

In 2019 toverde het fonds zo bij 1.123 kinderen een glimlach op hun gezicht. „Maar daarmee zijn we nog niet tevreden. We gaan voor die glimlach op het gezicht van alle kinderen die deze kansen niet vanzelf krijgen. En dat zijn naar schatting in Limburg 22.000 kinderen”, vertelt Monika Manders van het Huis voor de Kunsten.

„We werken daarbij nauw samen met het Jeugdfonds Sport en het Volwassenenfonds Sport & Cultuur en hebben een gezamenlijke backoffice. In een tijd waar deels ook de grenzen vervagen tussen cultuur en sport een goede ontwikkeling.”

Voor meer informatie over de functie van coördinator kan contact worden opgenomen met Monika Manders, tel: 0475 399 291.

Door redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Heerlen