Open avonden Montessorischool Weert

Afbeelding: Montessorischool Weert

De Montessorischool in Weert gaat dit jaar open avonden houden om kinderen en hun ouders kennis te laten maken met hun school.

Normaal gesproken wordt er in maart een open dag gehouden, dit jaar gooit de school het over een andere boeg en houdt ze een aantal open avonden. Tijdens die avonden geeft de school informatie over hun visie en werkwijze en is er ruimte om vragen te stellen.

De open avonden worden gehouden op donderdag 4 maart, dinsdag 9 maart, woensdag 17 maart en maandag 22 maart. Ze starten om 19.30 uur en duren tot 21.00 uur.

Aanmelden kan tot maandag 1 maart via de website. Het is ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken. Dit kan door een mail te sturen of te bellen naar 0495-543381.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen