The Pejjer Stars maken eigen productie van ‘The Masked Dancer’

Afbeelding: Facebook The Pejjer Stars

The Pejjer Stars krijgen hun eigen productie van ‘The Masked Dancer’ op zondag 14 maart om 13.11 uur. In het televisieprogramma ‘The Masked Singer’ gaan bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan om zo lang mogelijk gehuld te blijven in hun onherkenbare outfits.

Bij The Pejjer Stars gaat niet om de strijd maar om het dansplezier. The Pejjer Stars kunnen normaal tijdens carnaval hun danskunsten op vele plekken vertonen, maar dit jaar was het rustig. Het bracht de meiden van The Pejjer Stars hun eigen dansshow te geven. Elke danseres zal twee korte optredens verzorgen op muziek die zij zelf hebben uitgezocht, uiteraard met een passend outfit.

De jury, bestaande uit Prins Chris I, jeugdprins Ayrton I, adjudant Roel en adjudant Justin gaan proberen te achterhalen welke danseres is verscholen achter de gekozen personages. Na twee rondes maakt de jury bekend wie nog een derde ronde mag dansen waarna de finale onthulling plaatsvind. Het evenement is te bekijken via een livestream op Facebook.

Door Redactie