Bestuurster op leeftijd klimt zelf uit auto na ongeval in Maasbracht

Bij een ongeval op de Stevensweerterweg/Sint Joosterweg in Maasbracht is woensdag een auto op z’n kant achter een heg bij een woning terechtgekomen. De bestuurster raakte niet gewond.

Volgens omstanders is de bestuurster, een vrouw van 90, zelf via de achterklep uit de auto geklommen. De politie vermoedt dat de vrouw op de rotonde de macht over het stuur is kwijtgeraakt. Er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd.

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door ambulancemedewerkers, maar wilde niet naar het ziekenhuis. Omdat de verwondingen meevielen, wordt ze naar familie gebracht.

De hulpdiensten zijn woensdagmorgen rond half twaalf gealarmeerd. Brandweer, politie en ambulance gingen naar de plek van het ongeval waar ze een auto op de zijkant achter een heg aantroffen.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen