Bijna miljoen kijkers voor nieuwe programma Chantal Janzen

 © RTL

Chantal Janzen uit Tegelen heeft met haar nieuwe RTL4-programma bijna een miljoen mensen weten te trekken.

Redactie

Naar Chantals Beauty Camper keken woensdagavond zo’n 959.000 mensen. Daarmee staat het programma op plek 10 in de kijkcijferlijst, aldus Stichting KijkOnderzoek. Ook Art Rooijakkers begon woensdagavond op dezelfde zender met een nieuw seizoen van zijn programma. Naar Rooijakkers over de vloer, waarin hij Geraldine Kemper bezocht, keken ongeveer 769.000 mensen.

Lees ook: Nieuwe make-overshow met Chantal Janzen gaat verder dan uiterlijkheden: ‘Wij halen ze als het ware door de wasstraat’

Naar een oude aflevering van Volle zalen op NPO1, waarin Jeroen van Merwijk te gast was, keken 137.000 mensen. Die werd opnieuw uitgezonden nadat bekend was geworden dat Van Merwijk woensdag op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van darmkanker. Naar zijn voorstelling ‘Er zijn nog kaarten’, op dezelfde zender, keken 72.000 mensen.

Lees ook: Cabaretier en liedjesschrijver Jeroen van Merwijk (65) overleden

De best bekeken programma’s van de avond waren het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO1 (2,24 miljoen), Tussen Kunst en Kitsch op NPO1 (2,03 miljoen) en het Half acht nieuws op RTL4 (1,56 miljoen). Op SBS 6 werd Steenrijk, straatarm met 690.000 kijkers het best bekeken.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws