Bijna miljoen kijkers voor nieuwe programma Chantal Janzen

Afbeelding: RTL

Chantal Janzen uit Tegelen heeft met haar nieuwe RTL4-programma bijna een miljoen mensen weten te trekken.

Naar Chantals Beauty Camper keken woensdagavond zo’n 959.000 mensen. Daarmee staat het programma op plek 10 in de kijkcijferlijst, aldus Stichting KijkOnderzoek. Ook Art Rooijakkers begon woensdagavond op dezelfde zender met een nieuw seizoen van zijn programma. Naar Rooijakkers over de vloer, waarin hij Geraldine Kemper bezocht, keken ongeveer 769.000 mensen.

Lees ook: Nieuwe make-overshow met Chantal Janzen gaat verder dan uiterlijkheden: ‘Wij halen ze als het ware door de wasstraat’

Naar een oude aflevering van Volle zalen op NPO1, waarin Jeroen van Merwijk te gast was, keken 137.000 mensen. Die werd opnieuw uitgezonden nadat bekend was geworden dat Van Merwijk woensdag op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van darmkanker. Naar zijn voorstelling ‘Er zijn nog kaarten’, op dezelfde zender, keken 72.000 mensen.

Lees ook: Cabaretier en liedjesschrijver Jeroen van Merwijk (65) overleden

De best bekeken programma’s van de avond waren het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO1 (2,24 miljoen), Tussen Kunst en Kitsch op NPO1 (2,03 miljoen) en het Half acht nieuws op RTL4 (1,56 miljoen). Op SBS 6 werd Steenrijk, straatarm met 690.000 kijkers het best bekeken.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen