Bestuurder pleegt vluchtmisdrijf na ongeval bij grensovergang Well waarbij vrouw (49) ernstig gewond raakte

Afbeelding: Getty Images

De politie in het Duitse Goch zoekt getuigen van een zwaar verkeersongeval dat zondag vlak over de grens bij Well gebeurde. Op de weg L486 in Weeze raakte een 49-jarige vrouw ernstig gewond toen haar auto van de straat af raakte en tegen een boom aan kwam.

De vrouw uit het Duitse Geldern reed in haar BMW over de L486 waar ze vlakbij de grensovergang Wezerweg bij Well tegen de boom botste. Ze reed op dat moment in de richting van Weeze. Onderzoek van de Duitse politie wijst uit dat er een tweede voertuig bij het ongeval betrokken is geweest. De bestuurder is achteraf weggereden.

Getuigenoproep

De Duitse politie is nu op zoek naar getuigen van het incident. In het bijzonder kijkt de politie uit naar een chauffeur van een ouder model beige camper van het merk Alkhoven/Fiat Ducato. Hij verleende medische hulp bij het ongeval en wordt daarom gezien als belangrijke getuige.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Goch via het telefoonnummer 0049 2823 1080.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Bergen
  1. De artikels worden geladen...