Gratis kookboek voor klanten Voedselbank

Afbeelding: De Voedselbank

Klanten van de Voedselbank kunnen gratis het kookboek ‘Samen koken we sterker’ ontvangen.

De gerechten in het kookboek zijn gebaseerd op veelvoorkomende producten uit de voedselpakketten van de voedselbank. Met dit kookboek kan iedereen een lekkere en gezonde maaltijd maken.

Op 2 maart werd het kookboek bij Voedselbank Leiden gepresenteerd. Kandidaat Tweede Kamerlid CDA en initiatiefnemer Jaap Jonkers overhandigde daar samen met tv-chef Pierre Wind het eerste exemplaar aan Voedselbanken Ambassadeur Radio 538 DJ Frank Dane.

De recepten uit dit bijzondere kookboek zijn gebaseerd op veelvoorkomende producten uit de voedselpakketten van de voedselbank, die wekelijks uitgereikt worden aan klanten. Studenten uit heel Nederland hebben samen met de televisiekoks Pierre Wind en Reitse Spanninga de recepten ontwikkeld.

Het e-book is gratis verkrijgbaar en te downloaden.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen