Limburgse schutterspubquiz moet leed van gemis OLS verzachten, organisatie zoekt hulp

Afbeelding: John Peters Fotografie

De Limburgse schutterijwereld heeft plannen voor een digitale ‘schutterspubquiz’ en is op zoek naar mensen die willen meehelpen bij de organisatie. Maandag 15 maart staat een online informatiebijeenkomst op de agenda waar geïnteresseerden zich kunnen melden.

„Iedereen smacht ernaar te genieten van schuttersfeesten, maar we weten dat corona dat op dit moment verhinderd”, aldus een woordvoerder van de organisatie. Het is de bedoeling het evenement op of rond zondag 5 juli te laten plaatsvinden, in het weekend waarin het afgelaste OLS in Meijel gepland stond.

Lees ook: Provincie roept minister in brief op om cultuur schutterijen te beschermen en Wet Wapens en Munitie te versoepelen

Het initiatief kan op steun rekenen van de Oud-Limburgse Schuttersfederatie. Tijdens de digitale vergadering wordt het idee nader toegelicht en kunnen deelnemers ideeën spuien. Jong en oud is daarbij welkom.

De meeting is maandag 15 maart om 19.30 uur. Aanmelden kan tot uiterlijk 14 maart door een mailtje te sturen naar secr.olsfederatie@olsfederatie.com.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu

Gemeenteberichten