Zwembad De Bercken informeert inwoners Beesel en Reuver over werkzaamheden vervanging ondiepe bad

Zwembad De Bercken in Reuver 

Zwembad De Bercken in Reuver © Lé Giesen

Beesel -

Voor de vervanging van het ondiepe bad heeft zwembad De Bercken in Reuver een planning gemaakt. Dat wordt gemeld op de eigen Facebookpagina.

Nu het bekend is dat de gemeente financieel bijdraagt aan het herstel van het bad, kunnen de bedrijven benaderd worden die de reparaties moeten uitvoeren. De komende weken zijn vrijwilligers van de werkgroepen Techniek en Waterbeheer druk bezig met de voorbereidende werkzaamheden.

Lees ook: Ondiepe bad zwembad De Bercken kan nog voor zomer worden vervangen

De maanden april en mei staan in het teken van het afbreken van het bad en het opnieuw storten van beton. Rekening houdend met een droogtijd van dit beton van enkele weken, kunnen vervolgens in juni de afrondende werkzaamheden plaatsvinden. Aan het einde van die maand kan het bad worden gevuld. Naar verwachting kunnen de bezoekers begin juli weer gebruikmaken van het ondiepe bad.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Beesel

Gemeenteberichten