Nacht van Gulpen deelt nieuwe trainingstocht; 25 kilometer door het Heuvelland

Afbeelding: Fotopersbureau Image

De organisatie van de Nacht van Gulpen heeft een nieuwe trainingsroute gedeeld, ditmaal van 25 kilometer.

Om het gemis van het bekende wandelevenement een beetje goed te maken, worden gefaseerd trainingstochten vrijgegeven, telkens een langere afstand, zodat wandelaars op eigen gelegenheid in het Heuvelland op pad kunnen. Eerder werd al een wandeling van 20 kilometer gedeeld. Binnenkort volgen nog routes van 30, 40 en 50 kilometer.

Lees ook: Avond4daagse opnieuw individueel met een app

Voor wie een poging wilt wagen, heeft de organisatie nog enkele tips: „Zorg zelf voor eten en drinken, ga in verband met de coronaregels niet als groep op stap, zorg dat je bereikbaar bent en indien nodig hulp kunt inschakelen en let goed op de eigen veiligheid in het verkeer. Er zijn nu geen verkeersregelaars beschikbaar.”

De tocht van 25 kilometer, die over het grondgebied van de gemeenten Gulpen-Wittem en Vaals voert, is hier te downloaden.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Gulpen-Wittem