Duitser opgepakt voor zware mishandeling in café in Kerkrade

Camerabeelden van de mishandeling in een café in Kerkrade. Afbeelding: Politie

Een 33-jarige man is vorige week vrijdag door de Duitse politie in Aken aangehouden voor het mishandelen van een man in Kerkrade in augustus vorig jaar.

De politie kwam de verdachte op het spoor via tips. Vorig jaar besteedde het programma Opsporing Verzocht aandacht aan het incident en verspreidde de politie een SpeurMee-video met beelden van de verdachten.

Bekijk: Schokkende beelden vrijgegeven van zware mishandeling in café Kerkrade

De mishandeling vond in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 augustus plaats toen er een conflict ontstond in een café aan de Kasperenstraat. Dat liep dusdanig uit de hand dat een 24-jarige man zwaar mishandeld werd door twee mannen. De man die door de politie is aangehouden, wordt gezien als de hoofdverdachte in deze zaak.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Kerkrade