Thuis meezingen met Beppie via livestream

Beppie Kraft. © Ermindo Armino

Maastricht -

Beppie Kraft en tal van andere Limburgse artiesten werken op 14 mei mee aan een concert dat live wordt gestreamd vanuit de Muziekgieterij in Maastricht. Tijdens ‘De Avond van Limburg Live’ zullen de artiesten niet alleen eigen repertoire ten gehore brengen, maar ook covers.

Rob Cobben

„Thuis meezingen met jouw favoriete Limburgse artiesten! Een ode aan het leven en de muziek van Limburg!” Dat is het idee achter het online evenement, vertellen de initiatiefnemers Rob Knubben en Kenny Mordang.

Naast Beppie zullen ook Andy en Roy, Big Benny, Bjorn en Mieke, Henk en Ton (Janse Bagge Bend), Katja Henz, Marleen Rutten, Marjolein Heijltjes, Martin Hurkens, Pruuf Mar, Shakin DJ’s en Spik en Span optreden. Ze worden begeleid door een vijfkoppig orkest dat de kijkers meeneemt op ‘een muzikale reis door Limburg’.

„De artiesten treden op vanuit een intieme kroeg-achtige setting. Daarnaast zullen zij buiten hun eigen repertoire treden en verrassende covers zingen. Ook zullen ze duetjes zingen met de andere deelnemers”, aldus Mordang.

Tickets

Kaarten voor het onlineconcert kosten zes euro per huishouden en zijn te koop via de website www.avondvanlimburglive.nl. Er zijn ook VIP-tickets te koop. VIP-gasten komen live in de uitzending op een groot ledscherm in beeld én kunnen op bepaalde momenten ook de interactie aangaan met de artiesten. „Dat geeft een persoonlijk en warm effect voor de overige kijkers van de uitzending”, aldus Mordang.

Corona

Volgens de initiatiefnemers moet het concert ‘een lichtpuntje zijn voor liefhebbers van de Limburgse artiesten’: „Het moet vooral ook de afsluiting worden van onlineconcerten en het verlangen naar het aanwezig zijn bij concerten nog even extra aan te wakkeren.”

Alle artiesten worden voor het optreden getest op Covid-19 en kunnen alleen optreden als zij negatief getest zijn.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws