Dierenambulance Limburg voortaan bereikbaar via nieuwe telefoonnummer

Afbeelding: Website Dierenambulance Limburg

Dierenambulance Limburg heeft een nieuw telefoonnummer: 088-8113510.

Door de invoering van een nieuw nummer hoopt de hulpdienst haar bereikbaarheid te verbeteren. De dierenambulance is 24 uur per dag bereikbaar.

Bij de Limburgse afdeling van de organisatie komen jaarlijks zo‘n 7000 meldingen binnen en de ambulance rukt zo’n 4500 keer daadwerkelijk uit. Voor niet iedere melding hoeft namelijk te worden gereden. Zo’n tachtig procent van de meldingen heeft te maken met vogels die hulp nodig hebben.

Werkgebied

Het werkgebied bestaat uit de gemeenten Beek, Beekdaelen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg en Voerendaal.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen