Bond van Carnavalsverenigingen hoopt alle 160 verenigingen te zien op districtsvergadering

BCL treffen in Grubbenvorst 2019. Afbeelding: Mara van den Oetelaar / Archief De Limburger

De Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg (B.C.L.) roept alle 160 aangesloten verenigingen op om de districtsvergadering bij te wonen.

“Bij de laatste Algemene Leden Jaarvergadering waren zo’n honderd verenigingen digitaal verbonden. Wordt dit aantal bij deze digitale district-bijeenkomst overtroffen? Alle 160 aangesloten verenigingen? (…) Probeer op 26 april om 19.33 verbonden te zijn met de BCL bij Studio Johan Derrez Studio te Susteren”, zo laat de B.C.L. weten.

Gastsprekers zijn Hans Suntjens, eigenaar van Karamelle Freddie, Rob Knubben van Nr. Eins en Rob Knubben Events en John Dieteren van Metis Notarissen, die stil zal staan bij de per 1 juli 2021 in werking tredende Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR).

Districtsvergadering BCL, maandag 26 april, 19.30 uur, via MS Teams. Kijk voor meer informatie op www.bcl-limburg.nl

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Beek