Verenigingen Maastricht en Heuvelland genomineerd voor titel ‘Club van het Jaar’

Afbeelding: Facebook Club van het Jaar

Tot en met 5 mei kunnen leden en supporters van sport- en cultuurverenigingen in het Heuvelland en Maastricht stemmen op hun favoriet voor de verkiezing ‘Club van het Jaar’.

„Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk,” aldus een woordvoerder van de organisatie.

De verkiezing moet dat belang onderstrepen. Er is echter slechts een handvol clubs in de regio genomineerd, maar het is mogelijk voor verenigingen om alsnog op de lijst te komen.

Heuvelland

In het Heuvelland dingen drie sportverenigingen mee naar de titel, te weten judovereniging To-Zai (Eijsden-Margraten), VV Berg‘28 (Valkenburg aan de Geul) en de Zuid-Limburgse Golf en Country Club (Gulpen-Wittem). In de categorie ‘cultuur’ doet jeugdcarnavalsvereniging de Geulmennekes uit Meerssen mee.

Maastricht

In Maastricht zijn de volgende sportclubs genomineerd: waterpolovereniging Waterproof en Welpenvoetbal Maastricht. De deelnemende cultuurverenigingen in de gemeente zijn Garderizzjemint De Kachelpiepers, Vocalgroup Mes Amie, Koninklijk Sint Caeciliakoor en Genootschap de Nalatenschap van Hendrik VIII.

Stemmen kan hier.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen