Slachtoffer dodelijke schietpartij Hoensbroek is een 29-jarige Duitser uit Aken

Afbeelding: Orange Media

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij van zondag in Hoensbroek is een 29-jarige Duitser uit Aken. Dat meldt de politie.

Op de Schuureikenweg in Hoensbroek vond zondag omstreeks 17.30 uur een schietpartij plaats waarbij een persoon om het leven kwam. De verdachten zijn vervolgens gevlucht en de politie is nog op zoek naar hen. Het is onbekend om hoeveel personen het gaat die betrokken zijn bij de schietpartij en wat de aanleiding daarvan is. Het onderzoek is nog in volle gang.

Volgens de politie hebben getuigen verklaard meerdere voertuigen gezien te hebben op de plaats delict. Inmiddels heeft de politie een voertuig gevonden die aan de verklaringen voldoet. Dat is in beslag genomen en wordt nu onderzocht op sporen.

Lees ook: Klopjacht op meerdere vuurwapengevaarlijke verdachten na dodelijke schietpartij in Hoensbroek

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen