Man raakt gewond bij steekpartij in Blerick, twee arrestaties

De straat is afgezet. Afbeelding: Track’88

Bij een steekpartij in Blerick is maandagavond een man gewond geraakt. De politie heeft twee personen aangehouden, onder wie een minderjarige.

De hulpdiensten werden even voor zeven uur gealarmeerd over het steekincident dat zich afspeelde bij een woning aan de Boekenderstraat. Bij de ruzie waren meerdere personen betrokken.

Gestoken

Op beelden die op social media rondgaan is duidelijk te zien dat een man, terwijl hij op de grond met iemand anders in gevecht is, door een jongeman met een mes wordt gestoken. Twee vrouwen en een andere man proberen de vechtersbazen uit elkaar te halen. De jongen die met het mes stak, is door de politie aangehouden.

Waar de ruzie precies over ging is niet helemaal helder. Het incident vond plaats in de relationele sfeer, meldt de politie.

Naar ziekenhuis

Het is niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen bij het slachtoffer zijn. De gewonde man is in een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft na de steekpartij de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Venlo