Huurders die nog willen verhuizen, doen er goed aan zich nu al in te schrijven bij Thuis in Limburg

Afbeelding: Thuis In Limburg

Huurders in Parkstad van wie de woonbehoefte op den duur verandert, doen er verstandig aan zich nu al in te schrijven bij Thuis in Limburg. De inschrijfduur om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning is namelijk erg lang.

Voor een sociale huurwoning moeten woningzoekenden in minstens negentig gemeenten gemiddeld meer dan zeven jaar ingeschreven staan, blijkt uit onderzoek van de NOS. In de vijf gemeenten met de langste inschrijfduur, Landsmeer, Wormerland, Haarlemmermeer, Diemen en Amstelveen, wacht mensen gemiddeld zelfs langer dan zeventien jaar.

Op Thuis in Limburg worden alle te huur aangeboden woningen van verschillende woningcorporaties in Limburg gepubliceerd. Wanneer een woning op Thuis in Limburg wordt aangeboden, komt deze meestal al binnen 1 à 2 weken beschikbaar voor verhuur.

Door redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen