Woning PSV-spits Zahavi in Amsterdam overvallen; ‘Vrouw vastgebonden in bijzijn kinderen’

PSV-spits Zahavi in gesprek met een agent bij zijn woning Afbeelding: INTER VISUAL STUDIO

De woning van PSV-spits Eran Zahavi in de chique wijk Buitenveldert in Amsterdam Zuid is zondagmiddag overvallen. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan De Telegraaf. Bij de overval zou de vrouw van de voetballer zijn vastgebonden en mishandeld in het bijzijn van de kinderen.

Zahavi was tijdens de wedstrijd tegen Willem II onverwacht afwezig wegens ’privé-omstandigheden’.

Op foto’s is te zien dat rond de witte miljoenenvilla door de politie momenteel sporenonderzoek gedaan wordt. Bronnen van De Telegraaf bevestigen dat het de woning van Zahavi betreft. Zahavi vertrok daarom vroegtijdig uit het stadion. Te zien is dat ook Zahavi inmiddels bij de woning is gearriveerd.

Woning PSV-spits Zahavi in Amsterdam overvallen; ‘Vrouw vastgebonden in bijzijn kinderen’
De politie doet onderzoek bij de woning. Foto: INTER VISUAL STUDIO

’Verdachte als pakketbezorger’

„Ze wonen hier pas enkele maanden”, zegt één van de bronnen. Een andere bron zag dat rond de woning personen, waaronder een kindje, opgevangen worden door de toegesnelde agenten.

Een woordvoerder van de politie Amsterdam bevestigt dat er zondagmiddag een woningoverval heeft plaatsgevonden. „Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen. De politie is nu aanwezig. Er zijn geen verdachten aangehouden. Mogelijk deed de verdachte zich voor als pakketbezorger”, aldus de politiezegsvrouw.

Zij wil niet bevestigen dat het de woning betreft waar Zahavi woont. „Wij wachten nu de aangifte af. De overval is zojuist gebeurd. Onduidelijk is ook nog of er spullen zijn meegenomen.” De politie roept getuigen op zich te melden.

Door Mike Muller en John van den Heuvel

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu