Handbalvereniging LimMid houdt voorbereidingstoernooi

Afbeelding: Ing image

Handbalvereniging LimMid uit Roermond, Horn en Maasbracht gaat op zaterdag 18 en zondag 19 september een zaalhandbaltoernooi houden in de Jo Gerrishallen in Roermond.

Het toernooi is bedoeld als voorbereiding om het nieuwe seizoen. De competities zullen enkele weken daarna van start gaan. Het toernooi is voor mannen en vrouwen senioren, A-junioren, B-jeugd en C-junioren.

Lees ook: Irina Pusic kiest voor terugkeer in handbal bij LimMid: ‘Ik ben zelf heel gretig en prestatiegericht’

Op zaterdag 18 september spelen de meisjes A, meisjes B, en meisjes C jeugd en jongens B en op zondag 19 september spelen de vrouwen en mannen senioren (hoofdklasse, tweede divisie en eersteklasse).

De kosten voor deelname aan dit toernooi zijn: 50 euro voor de senioren en 40 euro voor de A, B en C jeugd. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Vragen kunnen per mail worden gesteld.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen
Leudal