Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Gezinsuitbreiding? Ontvang een gratis geboortepakket!

Heeft u kort geleden een kleintje gekregen? Gefeliciteerd! Ook de jongste, nieuwe inwoners van Gulpen-Wittem heten we van harte welkom. Ouders ontvangen een geboortepakket van de gemeente. Zoals de ouders en grote broer Maxime van Guusje Ploemen. Zij ontvingen op vrijdag 28 mei uit handen van burgemeester Nicole Ramaekers het allereerste geboortepakketje in het gemeentehuis.

Geboortepakket

Kersverse ouders ontvangen na de geboorteaangifte bij de gemeente een brief met een geboortepakketvoucher. Die kunnen zij bij de balie in het gemeentehuis inwisselen. Alle kinderen die geboren zijn vanaf 1 januari 2021 ontvangen ook een brief met een voucher voor het geboortepakket.

Wat zit er in het pakket?

• Het kinderboek van ‘Citta de slak’. Hierin worden ouders en hun kind(eren) meegenomen op reis door de gemeente. Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met inwoners van Gulpen-Wittem en gevuld met bijzondere en herkenbare plekken uit alle dorpskernen!

• Een leuke, zachte rammelaar van Citta de slak, gehaakt door een inwoonster uit Wijlre.

• Een rompertje met het gemeente- en Cittaslow logo.

Wij wensen ouders alle geluk en liefde voor de toekomst en hopen dat zij samen met hun kleintje veel plezier beleven aan het geboortepakket.

Kijk hier meer informatie over het Cittaslow gedachtengoed.

Door Gemeente Gulpen-Wittem

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger