Wittenhorst sluit zich aan bij zeven tegen zeven-competitie, aanmelden kan nog

Afbeelding: ING Image

Wittenhorst gaat definitief deelnemen aan de zeven tegen zeven-competitie van de KNVB. De club vraagt leden die hier nog aan mee willen doen zich snel aan te melden.

„Iedereen geboren in of voor 1986 mag zich inschrijven voor 7x7 voetbal bij Wittenhorst. We gaan komende week de definitieve teams voor de vrijdagavondcompetitie aan de KNVB doorgeven, dus uiterlijk aanstaande maandag 14 juni aanmelden”, schrijft Wittenhorst onder meer op de eigen website.

Het is mogelijk om deelname aan 7x7 voetbal te combineren met de reguliere competitie op zondag of de veteranencompetitie op zaterdag. De KNVB staat zelfs toe dat voetballers op vrijdagavond voor Wittenhorst zeven tegen zeven spelen en vervolgens op zaterdag of zondag bij een andere club actief zijn.

Aanmelden kan door e-mail te sturen naar jeroenhesen@rksv-wittenhorst.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen