Afvalverwerker Rd4 roept op: hang oranje vlaggetjes hoog genoeg

Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Afvalverwerker Rd4 roept mensen op om oranje vlaggetjes hoog genoeg te hangen. Als ze te laat hangen, hindert dat de vuilniswagens en hulpdiensten.

Veel straten kleuren weer feestelijk oranje vanwege het EK voetbal. „We vinden het er heel gezellig uitzien, maar op sommige plaatsen kan het ook voor problemen zorgen. Als de vlaggetjes te laag worden opgehangen, kunnen wij niet meer goed de straat inrijden om alle containers te ledigen”, meldt Rd4. Ook hulpdiensten hebben er last van.

Rd4 vraagt mensen te controleren of de vlaggetjes hoog genoeg hangen. „Als u 4,5 meter hoogte aanhoudt, zit u altijd goed”, laat Rd4 weten.

Het werkgebied van Rd4 is Beekdaelen (met uitzondering van Schinnen), Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen