België traint dag voor duel met Italië zonder Hazard en De Bruyne

De Bruyne viert zijn doelpunt tegen de Denen. Afbeelding: AFP

Een dag voor het duel met Italië in de kwartfinales van het EK hebben de Belgische voetballers Eden Hazard en Kevin De Bruyne zich opnieuw niet laten zien op het trainingsveld.

De twee sterren van de ‘Rode Duivels’ vielen geblesseerd uit tegen Portugal in de achtste finales (1-0). De laatste training voor vertrek naar München was een kwartier open voor de pers.

Kleine kans

Aanvoerder Hazard en De Bruyne ontbraken toen op het veld. De kans is klein dat ze vrijdag kunnen meedoen tegen Italië. „Hun EK is nog niet voorbij”, zei bondscoach Roberto Martinez eerder in de week.

De Bruyne moest zich maandag in Sevilla tegen Portugal vlak na rust laten vervangen met een enkelblessure. Hazard liep in de slotfase een hamstringblessure op. Verdediger Jason Denayer verscheen in tegenstelling tot woensdag wel weer op het veld.

Herstel

Bij Italië zijn de verdedigers Alessandro Florenzi en Giorgio Chiellini hersteld van fysieke problemen. Ze trainen weer voluit mee met de ‘Azzurri’. De kwartfinale in München begint om 21.00 uur.

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee