MVV oefent tegen SV Meerssen, alleen publiek met ‘coronabewijs’ welkom

SV Meerssen in actie. Afbeelding: Luc Lodder

Dinsdag 6 juli staat de traditionele voorbereidingswedstrijd tussen MVV en SV Meerssen op het programma.

De aftrap is om 19.00 uur. Het sportieve treffen, dat wordt gespeeld op sportpark Marsana in Meerssen, maakt voor beide clubs deel uit van de preparatie op het nieuwe seizoen.

Lees ook: MVV start de voorbereiding: nieuwe gezichten en oude bekenden duiken op in De Geusselt

Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Voor anderen bedraagt de entree 5 euro. Kaartjes zijn zowel in de voorverkoop als aan de kassa verkrijgbaar.

Coronabewijs

Alle bezoekers boven de 13 jaar zijn verplicht een vaccinatie- of herstelbewijs dan wel een negatieve testuitslag niet ouder dan veertig uur te kunnen overleggen.

Lees ook: CoronaCheck-app zorgt voor chaos en frustratie

Voorverkoopadressen

Wie zo snel mogelijk een toegangsbewijs wil scoren, kan daarvoor op de volgende plaatsen terecht: zaterdag 3 juli van 09.00 tot 17.30 uur bij Rovi Sport (Bunderstraat 27 in Meerssen), zaterdag 3 en maandag 5 juli tussen respectievelijk 09.00 en 17.00 en 09.00 en 18.00 uur bij rijwielhandel George Walstock (Ruttensingel 160A in Maastricht) en zaterdag 3 juli van 10.00 tot 13.00 uur op sportpark Marsana (Proost de Beaufortstraat 21 in Meerssen).

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen

Gemeenteberichten