Maastrichts duo Emmy & Danny wint Open Podium in Sittard

Het winnende duo Emmy & Danny. Afbeelding: YouTube

Het Maastrichtse duo Emmy & Danny heeft het de talentenjacht Open Podium 2020/2021 van De Domijnen en omroep Bie Os in Sittard gewonnen. Hun versie van Loved by You van Kirby gooide hogen ogen bij de jury. Voorzitter Mo Jones noemde hen muzikaal en ongedwongen. Emmy Ackermans en Danny Dupont vormen sinds een jaar een duo. Tien acts uit heel Limburg stonden in de finale, die vanwege corona vrijdagavond online is uitgezonden en nog terug te kijken is via YouTube. De winnaars mogen zichzelf dé Open Podium Artiesten 2020/2021 noemen. Ze krijgen een professionele videoclip cadeau en een Masterclass door een professionele muzikant.

Lees ook: Open Podium van De Domijnen breidt uit met tv-uitzendingen

De tien finalisten waren: Jasmine Bougoufa, Isabelle Jennes, ML2 Maarten & Maartje, Younique, Luca Gielissen, Lisa Schiffler, Britt Eberson, Emmy & Danny, Going Places en Angela Pouwels.

De finale is te zien via het YouTubekanaal van De Domijnen, en is zaterdag 3 juli om 19.00 uur en zondag op 4 juli om 16.00 uur nog te zien bij omroep Bie Os.

Door Geertjan Claessens

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu
Sittard-Geleen

Gemeenteberichten